10. Mistrovství Evropy osmičlených družstev…

V červnu bylo odstartováno 10.ME družstev v korespodenčním šachu.  Ve třech semifinálových skupinách bojuje 33 národních týmů o postup do finále. ČR byla vylosována do  zřejmě nejsilnější skupiny ve které jsou Rusko, Německo, Lotyšsko, Polsko, Anglie, Norsko, Finsko, Slovinsko, Itálie a Wales. V tomto semifinále hraje 7 velmistrů, 28 nositelů titulu SIM a 9 mezinárodních mistrů. Postupovat budou první tři družstva a nejlepší tým ze čtvrtého místa.

Českou Republiku reprezentují i  dva šachisté CB Royalu J.Pecka a L.Mezera. Sestava ČR podle šachovnic: Š.Jandek, J.Bureš, ing.Z.Nývlt, P.Laurenc, J.Hostinský, J.Pecka, V. Novák a L.Mezera, který je zároveň i hrajícím kapitánem.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin2. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>