Další ročník Champions League zahajuje….

V polovině dubna byl zahájen další, již 6.ročník Champions League. Oproti předchozím  má tento poněkud jinou strukturu a také upravená Pravidla týkající se především počítání času, od čehož si pořadatelé slibují zrychlení hry. Přihlásilo se 162 družstev (648 hráčů) z 33 zemí. Absolutní převahu mají týmy Německa a Ruska a to jak v počtu přihlášených, tak i v kvalitě. Českých družstev hraje šest. Dvě ve II. stupni, čtyři ve třetím. Mezi nimi je i náš Royal C.B., který po neúspěchu v minulém ročníku bude znovu usilovat o postup prakticky ve stejné sestavě ( Pecka, Mezera, Jirků a kpt. Bareš.). Ve skupině máme Chorvaty, Němce, Francouze a Poláky.  Postupuje pouze vítěz. Podle výše ELA jsme sice opět favority, ale špatné zkušenosti z loňska nabádají k opatrnosti…….

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin2. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>